EQ Days - TCO

Donderdag 23 juni | 09.30 – 10.30 | Online webinar

TCO: de verschillende antwoorden van Mercedes-Benz om de kosten van uw voertuigen gedurende hun hele levensduur optimaal te beheersen.

Alexander Buyckx en Karim Hassani van Athlon zullen ons tijdens deze webinar de verschillende manieren uitleggen om uw TCO te optimaliseren en vooral te verlagen. Dat kan door het type voertuig te kiezen in functie van zijn toepassing of door het dag in dag uit optimaal te benutten.

Ons fleetteam geeft u vervolgens alle sleutels om de voordeligste modellen uit onze PHEV- en BEV-gamma’s te kiezen, afhankelijk van uw gebruik.
U kunt ook de functies en voordelen van de Mercedes-Benz Eco Coach App ontdekken, de beste troef op zakformaat om het gebruik en verbruik van uw voertuigen te optimaliseren.

Aarzel niet om u in te schrijven, wij sturen u de link om in te loggen per e-mail.

Ontdek de nieuwe EQE

Ons team zal ook de nieuwe EQE voorstellen – het 100% elektrische paradepaardje van het merk – met een luxueus design en met uitstekende prestaties.

En we laten u wegwijs maken in de nieuwe Mercedes-Benz EQ-technologieën die speciaal zijn afgestemd op de duurzaamheidsbehoeften van uw onderneming.

Formulier


  Model * :

  Een van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen om een afspraak te maken.

  Registreer ook voor :

  Donderdag 2 juni | Evenement Sustainability
  Donderdag 9 juni | Webinar
  Oplaadoplossingen
  Donderdag 16 juni | Webinar
  Fiscaliteit - Aftrekbaarheid